Veckans lag i SHL – vecka 4

MÅLVAKT

Dominik Furch, Örebro
Stod för två riktigt bra matcher mot Brynäs och Skellefteå. Över 95% i räddningsprocent i båda mötena. Gav verkligen sitt lag chansen att vinna. En imponerande vecka av hela Örebro, men framförallt av Furch.

BACKAR

Olle AlsingDjurgårdens IF
Som så många trodde inför säsongen så går Olle Alsing mot sitt ordentliga genombrott. Har börjat säsongen över förväntan och mäktade med två mål och tre assist den här veckan. Skuggar Kodie Curran i backarnas poängliga.

Eric Martinsson, HV71
Efter en trög start på säsongen för HV, där man framförallt har haft problem med målskyttet lossnade det ordentligt i veckan. 12 mål framåt på tre matcher för Jönköpingslaget och Eric Martinsson bidrog med stabilt spel över hela banan och noterade för ett mål och tre passningspoäng.

FORWARDS

Michael Lindqvist, Färjestad BK
3+3 på två spelade matcher i veckan betyder att Lindqvist seglar upp på förstaplatsen i poängligan. Gjorde fyra poäng i den makalösa krossen mot Oskarshamn igår. Fantastisk spelare som verkligen har det där lilla extra. Ett hot varje gång han har pucken i anfallszonen.

Marcus Nilsson, Färjestad BK
Fick sitt stora genombrott i förra årets slutspel. Har inlett lika bra den här säsongen och stod även han för sex poäng den här veckan (3+3). Grymt skicklig i powerplay. Landslagsdebut väntar i vinter.

Anthony Camara, HV71
Camara stod inför den här veckan på noll gjorda poäng. Det blev ändring på det i veckan när han gjorde två mål och tre passningspoäng. Stod för ett jäkligt snyggt mål i gårdagens seger mot Brynäs där han tryckte in pucken i bortre krysset.

Publicerad av Jesper Sarri

Jesper.sarri@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: