Sarri: Så slutar kvällens SHL-matcher

Djurgården – HV71 5-1
Föga förvånande har Djurgården inlett årets SHL bättre än HV71. DIF fick se sig besegrade av Oskarshamn senast och lär komma hyfsat revanschsugna till Hovet ikväll. Tror på islossning för Patrik Berglund som går från klarhet till klarhet. Hade sex skott på mål senast. Min gissning är att vi kommer få se klasskillnad mellan lagen.

Färjestad – Malmö 4-2

FBK känns betydligt starkare än Malmö den här säsongen, med det sagt så känns det ändå alltid ovisst mellan laget när de ska mötas. Jag tror Färjestad drar det längsta strået tack vare hemmafördelen.

Luleå – Linköping 3-2 ef. förl.
Två lag som är rätt mediokra för tillfället. Luleå saknar bl.a. Erik Gustafsson som tagit en paus från hockeyn p.g.a. personliga skäl. Det var faktiskt svårt att välja en vinnare i det här mötet, men något lag måste ju vinna och det får bli Luleå då. Kovacs blir matchhjälte i sudden.

Örebro – Rögle 2-4
Ser väldigt mycket fram emot den här matchen. Två lag som verkligen imponerat. Jag tror att Rögle kommer att vara ett topplag denna säsong och då måste dessa matcher vinnas. Kodie Curran står för tre passningspoäng i afton.

Skellefteå – Frölunda 5-4 ef. förl.
Tror på ett målrikt möte i Skellefteå Kraft Arena. Hoppas på mycket känslor ikväll då det har blivit något av ett rivalmöte mellan dessa lagen de senaste åren. Ska bli kul att se Samuel Fagemo som är tillbaka från andra sidan atlanten. Går direkt in i succékedjan från förra säsongen med Lasch och Hjalmarsson.

Växjö – Oskarshamn 2-4
Toppen mot botten i Växjö ikväll. Det är lite kniven mot strupen nu för Sam Hallams mannar. De måste börja vinna, men jag tror inte att dem gör det. Såg båda lagens senaste match och Oskarshamn såg betydligt mer skärpta ut. Håll ett extra öga på Tyler Kelleher som varit grym inledningsvis.


Publicerad av Jesper Sarri

Jesper.sarri@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: